Avís legal

El lloc web www.centremindfulnessbarcelona.com és propietat de Ferran Mestanza i Garcia amb NIF 44021587R i domicili fiscal a c. Escorial 11, 2ª planta, 08024 Barcelona. També pots posar-te en contacte amb Ferran Mestanza a través de l’e-mail: info@centremindfulnessbarcelona.com.
Propietat intel·lectual i ús de continguts
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de Ferran Mestanza i Garcia o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Ferran Mestanza i Garcia.
Protecció de dades
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de Ferran Mestanza i Garcia amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pots adreçar-te per escrit a Ferran Mestanza i Garcia – Escorial 11,  2ª planta, 08024 Barcelona.
Limitacions o exclusions de responsabilitat
Ferran Mestanza i Garcia no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.
Ferran Mestanza i Garcia no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.