Feldenkrais

El Mètode Feldenkrais 

“Si coneixes allò que fas, podràs fer allò que vulguis.”
Moshe Feldenkrais
A través de moviments suaus i coordinats, el mètode feldenkrais aporta una nova dimensió d’aprenentatge i autoconeixement, connectant amb la intel.ligència de la vida.

 

Aquesta connexió, així com el descobriment dels propis patrons apresos, obren un espai de llibertat moltes vegades sorprenent. Es produeixen canvis significatius i aprenem a aprendre de nou i a fer i ser amb major amplitud i capacitat. Reapareix la qualitat, l’autenticitat i l’elegància en l’expressió, l’autoimatge i la manera com ens relacionem amb el món.

 

Se’n pot beneficiar qualsevol persona que es trobi en el camí de l’autoconeixement i vulgui incloure i integrar la funció corporal; persones amb lesions o mobilitat reduïda; persones que es dediquen a les arts o l’activitat física que volen millorar el seu rendiment; persones interessades en el moviment, el desenvolupament i la neuroplasticitat.
Horari
· Dimecres 18:00 hrs.- 19.00 hrs. a través de Zoom
* Les classes s’enregistren i estaran disponibles durant tot el curs per als/les alumnes.

 

Preu 
· 1 sessió per setmana: 25€/mes


Mar Alvarez Castañé
· Professora acreditada per la AEPY a Aula de Yoga.
· Professora de Feldenkrais.
· Professora de meditació i yoga de la no dualitat.
· Llicenciada en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en filosofies de l’Índia i corrents de la filosofia advaita.
· Il·lustradora.