Grup de Meditació Online

 
PROGRAMA
MindfulYoga & Meditació Mindfulness 
Les sessions comencen amb una seqüència senzilla de moviments suaus de MindfulYoga, que ens preparen per a la pràctica guiada de la Meditació Mindfulness en quietud, orientada al cultiu d’un estat de presència i compassió. Al final de la sessió hi ha un espai per al diàleg i Preguntes & Respostes.

MindfulYoga 
El MindfulYoga es una pràctica de meditació en moviment, apta i adequada per a tota persona, sigui quina sigui la seva condició física. En el MindfulYoga no es tracta d’arribar a fer determinades postures corporals, sinó de cultivar l’estat de presència en el cos i el moviment, a través de moviments lents i suaus connectats amb la respiració. En tots els moviments el practicant conserva la seva autonomia i sempre pot optar per adaptar l’exercici a les seves necessitats.

INSCRIPCIÓ PAS 1 – FITXA D’INSCRIPCIÓ  

INSCRIPCIÓ PAS 2 – PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

Entitat: Triodos Bank
IBAN: ES64 1491 0001 2330 0009 9051
Titular: Ferran Mestanza – Centre de Mindfulness de Barcelona
Concepte: Grup de Meditació Online
Import: 10 € (1 sessió x setmana) 15 € (2 sessions x setmana) 20€ (4 sessions x setmana)

 

Un cop completat el procés d’inscripció, 30′ abans de l’inici de la sessió rebràs l’enllaç necessari per a poder connectar-te (REVISA LA BÚSTIA DE CORREU NO DESITJAT O SPAM)

AVÍS DE GRAVACIÓ
La sessió serà enregistrada i estarà disponible per a tots els inscrits. La gravació serà NOMÉS de la imatge del professor i NO dels participants. La part de diàleg i Preguntes&Respostes NO serà enregistrada per a preservar la privacitat de la sessió.

REQUISITS I PRECAUCIONS
Per a les sessions necessitaràs:
· un ordinador, tableta o mòbil amb connexió a Internet i càmara (cal activar la càmara durant les sessions per a estar present en el grup).
· una habitació on disposis de privacitat i el major silenci possible.
· per als exercicis de MindfulYoga necessitaràs tenir espai per a poder extendre els braços i estirar-te a terra, en una catifa, estora de yoga, matalasset o tovallola.
· per a la pràctica de la Meditació Mindfulness necessitaràs una cadira, preferiblement sense rodes i amb el respatller recte, i/o un coixí alt i dur si vols seure a terra.
· Les sessions s’efectuen a través de la plataforma de videoconferències Zoom. Si no tens el programa Zoom instal·lat ho pots fer clicant aquí.

Precaucions
· si tens alguna condició física o dolència que creus que pugui ser incompatible amb la pràctica del Yoga suau, evita fer aquells exercicis que consideris perjudicials o consulta amb el teu metge o fisioterapeuta.
· la pràctica de la meditació pot fer aflorar records i sentiments difícils, si en alguna pràctica et sents malament, interromp la pràctica i aten-te des de l’autocuida. També et recomano que m’ho puguis comentar i així et pugui orientar.
· tant en la pràctica de MindfulYoga com de Meditació Mindfulness, practica sense forçar, des de l’autocuida i sense sobrepassar els teus límits.

Ferran Mestanza 
· Director fundador del Centre de Mindfulness de Barcelona.
· Professor de mindfulness per al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic de Barcelona, Casa Àsia, Fundació Casa del Tibet, entre d’altres.
· Professor de budisme indi – Universidad de Salamanca
· Llicenciat en Humanitats, Universitat Pompeu Fabra.
· Llicenciat en Llengües, Lletres i Literatures Orientals: tibetà – Institu National des Langues et Civilisations Orientales. París.
· Màster en Estudis Asiàtics Superiors – Ecole Pratique des Hautes Etudes, París.
· Professor de MBSR nivell 1 – Mindfulness Center, Brown University.
· Ensenyar Yoga per a MBSR – Mindfulness Center, Brown University.
· Practicant de meditació des de 1996 i professor de mindfulness des de 2013.