Meditant dia a dia

Inscripció grup matí: CLICA AQUÍ

Inscripció grup tarda: CLICA AQUÍ

Per inscriure’t a l’opció matí + tarda cal que cliquis als dos enllaços i omplis les dues fitxes completes, fent un únic pagament.

Un cop completat el procés d’inscripció, 30′ abans de l’inici de la sessió rebràs l’enllaç necessari per a poder connectar-te (REVISA LA BÚSTIA DE CORREU NO DESITJAT O SPAM)

DADES DE PAGAMENT  
(per rebre l’enllaç a la sessió cal que omplis la fitxa d’inscripció)

Entitat: Triodos Bank
IBAN: ES64 1491 0001 2330 0009 9051

Titular: Ferran Mestanza – Centre de Mindfulness de Barcelona
Concepte: Meditar dia a dia
Import: 15 € (matí o tarda) o 25 € (matí + tarda) 

MEDITANT DIA A DIA EN  L’EQUILIBRI EMOCIONAL

Calendari i programa

DILLUNS 25 DE MAIG

Sessió 1: Emocions bàsiques, sentiments, estats d’ànim i trets de personalitat. 

DIMARTS 26 DE MAIG

Sessió 2: Línia temporal d’un episodi emocional. 

DIMECRES 27 DE MAIG

Sessió 3: La finestra de tol·lerància i les emocions.

DIJOUS 28 DE MAIG

Sessió 4: Els 3 cervells i els 3 sistemes de regulació emocional.

DIVENDRES 29 DE MAIG

Sessió 5 : El sistema emocional d’amenaça i auto-protecció. 

DILLUNS 1 DE JUNY

  • no hi ha sessió

DIMARTS 2 DE JUNY

Sessió 6: El sistema emocional d’objectius i mobilització. 

DIMECRES 3 DE JUNY

Sessió 7: El sistema emocional de connexió i confortament. 

DIJOUS 4 DE JUNY

Sessió 8: La ràbia compassiva

DIVENDRES 5 DE JUNY

Sessió 9: Les necessitats emocionals fonamentals

* L’ordre i el contingut de les sessions pot variar segons el ritme de cada grup i sessió. 

 

RECOMANACIONS 

Si us plau, estigues connectat cada dia 5′ abans de l’hora, som un grup nombrós i és important que hi siguem tots abans de començar. Recorda que la pràctica principal en la meditació és posar-se a meditar! 

Busca un lloc el més confortable i privat possible per a les sessions. Agafa amb tu tot el que necessitis per a la sessió (aigua, coixí, mantenta, llibreta,…).

Quan et connectis si us plau activa la teva càmera per a estar involucrat amb la sessió i el grup. Seu i deixa qualsevol altre activitat, apaga el mòbil i altres dispositius, prestant tota la teva atenció i disponibilitat a la sessió de pràctica.

Les sessions no seran enregistrades i no està permès que les enregistris ni facis captures de pantalla o fotos durant la sessió. És important que mantinguem un espai de respecte mutu i privacitat entre nosaltres.

Si vols prendre notes, no utilitzis el mòbil o l’ordinador, fes-ho en llibreta i bolígraf, evitant tota distracció digital.

En connectar-te, tindràs el micròfon obert per defecte per tal que puguis connectar i interactuar amb la resta del grup, com podries fer-ho si ens trobéssim en un espai comú. Aprofita la possibilitat de connectar amb altres practicants, però tingues en compte que el so és compartit per tots, així que situa’t en un espai el més silenciós possible, evitant converses amb altres persones, TV, etc. Un cop et connectes ja estàs a la sessió de meditació, fes silenci o parla amb altres persones sobre algun aspecte de la sessió.

Les sessions inclouran espais per compartir entre nosaltres i exposar dubtes, si us plau, mantén una intenció totalment respectuosa cap a totes les persones del grup. Evita fer mencions a les pauraules d’una altra persona, així com entrar en reflexions generals, comparteix només experiències personals i viscudes. Som un grup nombrós, així que també et demano que puguis intervenir fent un ús ajustat del temps i anant directament al gra.

Tingues present també que la pràctica de la meditació pot obrir sensacions, sentiments o pensaments difícils que tinguem acumulats. Si en algun moment de les pràctiques o de la sessió esdevé per a tu massa intens o desbordant, mantén una intenció constant cap a l’auto-cuida i mantén-te dins dels teus límits: porta l’atenció a un estímul neutre, obre els ulls, canvia de postura o pren-te una pausa i seguix després. També en pots parlar amb mi.

Si no tens el programa Zoom instal·lat ho pots fer clicant aquí.

 

 

Edicions anteriors