MINDFULNESS PER A PREADOLESCENTS DE 12 A 13 ANYS – MÈTODE ELINE SNEL

Curs de 10 setmanes, dijous de 16:15 a 17:30

Inici: 7 de febrer de 2019

Final: 11 d’abril de 2019

 

Per què mindfulness pels teus fills?

La pràctica de mindfulness, que pot traduir-se com “atenció plena”, els permet aturar-se, prendre alè i connectar amb el que està passant a cada moment, per dins i al seu voltant, per donar-hi una resposta tranquil·la, atenta i respectuosa amb ells mateixos i els altres.

Les presses, la hiperconnectivitat, l’excés d’estímuls sensorials i mentals,, l’exigència, la competició, l’excés d’activitats, la falta de descans… incideixen en els nois i noies, provocant malestar, dificultat per a dormir, falta d’atenció i reactivitat en les conductes, generant conflictes i dificultant les relacions de confiança.

Estudis científics indiquen que la pràctica regular de mindfulness comporta beneficis en diversos aspectes:

* Millora l’atenció, la capacitat de concentració i la memòria.

* Rebaixa el nivell d’ansietat i estrès provocat pels exàmens, deures i activitats extraescolar; facilita dormir millor.

* Augmenta la confiança.

* Facilita el fer-se responsable de les conductes i compromisos.

* Facilita la regulació emocional, identificant, gestionant i comunicant les emocions.

* Millora la qualitat de les relacions, creant un entorn més respectuós i amable.

 

Objectius i metodologia

El curs té com a objectiu promoure el benestar dels infants treballant la calma mental, la consciència corporal, la regulació emocional i l’amabilitat.

A través de la meditació, el ioga, els jocs, les històries i compartint experiències els nois i noies aprenen a relacionar-se amb les dificultats amb més calma, descobreixen els seus talents i experimenten el poder de l’amabilitat.

 

Per què triar el Método Eline Snel

Basat en el protocol de mindfulness per a adults MBSR, es tracta d’un programa educatiu amb 10 anys d’experiència que s‘imparteix arreu del món en escoles, centres de salut i en grups particulars extraescolars. Reconegut per a la formació de competències docents pel Ministeri d’Educació holandès i en procés de reconeixement a França i Argentina.

 

Import: 295€, inclou entrevista d’inici, suport parental durant el programa i materials de pràctica

Més informació i inscripcions: epallasg@gmail.com

Facilita: Elisenda Pallàs

Instructora certificada pel Método Eline Snel (nens, joves i educadors), del qual n’és formadora d’instructors, supervisora i membre de l’equip internacional; instructora practicum en els programes d’adults MBCT i MBSR